دپارتمان آمادگی زبان ویژه کنکور ارشد و دکتری

اين مركز آموزشي با بهره‌گيري از اساتيد برتر و موفق  ، آموزش درس زبان انگلیسی ویژه کنکور کارشناسی ارشد و دکتری را در دستور کار خود قرار داده است.  در اين كلاس‌ها اساتيد براي دانشجويان مطالب درسي را كه اكثر آنها در سال‌هاي گذشته توسط دانشجويان گذرانده شده و ممكن است بعضي از مباحث به دست فراموشي سپرده شده باشند را بازگو مي‌كنند و ضمن ارائه روش‌هاي تستي (در مواردي كه امكان اين موضوع وجود دارد) دانشجويان اين مؤسسه را براي موفقيت در آزمون ارشد و دکتری آماده مي‌كنند.

برخی از ویژگی های کلاس های آموزش زبان پیشگامان ویژه کارشناسی ارشد و دکتری:

• حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه های معتبر کشور و مدرسین مجرب و برتر کلاس های کارشناسی ارشدو دکتری
  • برگزاری کلاس های نکته و تست پس از پایان کلاس ها جهت جمع بندی و بالا بردن سطح آمادگی داوطلبان
  • ارائه تمام کتاب ها و جزوات تخصصی هر رشته
  • مشاوره و هدایت تحصیلی تخصصی و عمومی کاملا رایگان
  • آموزش پایه ای و ساده و تشریح مطالب به همراه ارائه روش های تستی در کلاس های موسسه.
  • بالاترین ساعات آموزشی و مناسب ترین هزینه ی کلاس های آموزشی

کتاب های دوره

منابع آموزشی زبان انگلیسی ویژه دوره کارشناسی ارشد و دکتری  در موسسه ، کتاب‌های مدرسان شریف می باشد که مباحث آن منطبق بر سرفصلهای مصوب وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.

تعداد نفرات

با توجه به اهمیت تقویت تست زنی و اختصاص زمان کافی به دانشجویان ،تعداد نفرات هر کلاس به صورت 16تا 20نفر است.

تعداد جلسات دوره

تعداد جلسات دوره‌ کارشناسی ارشد و دکتری 24 الی 30 جلسه است که 2 جلسه آخر صرفا مختص رفع اشکال می باشد.

ویژگی های دوره

• تعداد نفرات محدود و مناسب (16 الی 20 نفر)
  • حضور مجرب‌ترین استادان آموزش زبان انگلیسی
  • مشاوره‌های منظم و پشتیبانی آموزشی مستمر در طول دوره به صورت تلفنی، آنلاین و حضوری توسط کارشناسان موسسه