ممرایز MEMRISE

این نرم‌ افزار آموزش زبان انگلیسی هم برای اندروید و هم برای آی او اس و ویندوز، از نرم‌افزارهای پرکاربرد است. هدف اصلی بر توانایی به خاطر سپردن و عمق مطلب یادگیری است و در این کار هم از علم و مطالب روانشناسی بسیاری کمک گرفته‌ شده است.

شعار تبلیغاتی ممرایز Unlock your superpowers in learning with Memrise‌ است. این شعار امتحان خود را پس داده و ممرایز نرم‌ افزار یادگیری زبان انگلیسی برگزیده در انواع جشنواره‌ها بوده است.

این نرم‌افزار با تکیه بر تکنیک‌های مدرن آموزش، واژگان و عبارات انگلیسی را به نحوی هوشمندانه در ذهن مخاطب حک می‌کند به‌ شکلی که تا زمانی طولانی در حافظهٔ شخص بمانند. سوال‌ها و کوییزهای جالبی در این نرم‌افزار یادگیری زبان انگلیسی مطرح‌ شده‌اند و ازنظر جنبه‌ های فان و سرگرمی نیز بسیار خلاقانه ظاهر شده‌اند.

لازم به ذکر است که در ممرایز این امکان برای شما وجود دارد که بر مبنای زبان فارسی، زبان انگلیسی را یاد بگیرید. فقط کافی است وارد وبسایت Memrise شده و در آن ثبت نام کنید!

برای مشاهده کلیک کنید.